دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد زیر بار برنامه‌اش نرفت | گزارش دستگاه‌های مرتبط و نه دیدگاه شخصی

  • کد خبر: ۷۸۰۶۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۶
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد زیر بار برنامه‌اش نرفت | گزارش دستگاه‌های مرتبط و نه دیدگاه شخصی
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر یشنهادی دولت سیزدهم برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در نشستی با مدیران رسانه‌ها، تاکید کرد آن‌چه به‌عنوان آسیب‌شناسی شرایط فعلی فرهنگ و هنر در برنامه او به مجلس ارائه شده، گزارش دستگاه‌های مرتبط بوده است و نه دیدگاه شخصی‌اش.

به گزارش شهرآرانیوز - در جلسه‌ای که امروز (جمعه، ۲۹ مرداد) با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزار شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید، حدود ۳۰ نفر از مدیران ارشد رسانه‌ای از گرایش‌های مختلف سیاسی حضور داشتند. در این نشست، شرکت‌کنندگان به بیان دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات پیشنهادی خود در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه پرداختند.

 

اسماعیلی در این نشست، یکی از اصلی‌ترین مشخصه‌های دولت سیزدهم را «گفت‌وگو با همه قشرها برای درک متقابل و استفاده از دیدگاه‌های همه برای سیاست‌گذاری منطبق با منافع و خواست مردم» دانست و گفت: «نیاز امروز کشور، هم‌افزایی، همکاری و همدلی حداکثری برای عبور از مشکلات و حل معضلات به‌ویژه معیشت مردم است.»

 

او افزود: «آن‌چه به‌عنوان آسیب‌شناسی شرایط فعلی فرهنگ و هنر در برنامه اینجانب به مجلس ارائه شده، گزارش دستگاه‌های مرتبط بوده و نه دیدگاه اینجانب. لذا در برنامه ارائه‌شده تلاش کرده‌ایم همه سلایق درکنار هم در توسعه فرهنگ و هنر ایرانی همکار هم باشند.»

 

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، همچنین سعه صدر، تقویت اخلاق و تاکید بر همبستگی ملی در مسیر منافع و امنیت ملی را از مهم‌ترین عناصر لازم برای تقویت و همکاری در راستای توجه به فرهنگ، هنر و رسانه برشمرد.

 

تاکید بر ضرورت نقدپذیری از جانب دولت و سعه صدر مسئولان، توجه به اقتصاد رسانه، رسیدگی به محدودیت‌های به‌وجودآمده برای اصحاب فرهنگ و هنر ناشی از ویروس کرونا، ایجاد تعامل سازنده با رسانه‌ها به صورت مستمر در تمامی ارکان دولت، نگاه ویژه به افکار عمومی و دغدغه‌های آحاد مردم و ... از جمله محورهای مورد تاکید مدیران رسانه‌ها در نشست با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

 

منبع: خبرآنلاین

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->